Services

Wij kunnen veel services verlenen

Babyboom

Acryl / Solar nagelsets

Acryl / Solar nagels bestaan uit een vloeistof en een poeder, als je deze samen vormt ontstaat er een vloeibaar bolletje waarmee je een nieuwe nagel kunt creëren op je eigen nagel. Bij gelnagels worden er meerdere lagen op je nagel gelakt die vervolgens na elke laag gel lak wordt uitgehard onder een UV-lamp.

Babyboom

Gellak

Het grote verschil tussen gel nagellak en gewone nagellak is dat de gel variant langer blijft zitten op je nagels dan de gewone nagellak. Dit komt door de gel die aan de nagellak is toegevoegd bij de gellak en daardoor blijft deze nagellak langer en beter op je nagels zitten. Zowel nagellak al gellak zijn te verkrijgen in veel verschillende kleuren.

Babyboom

Manicure

Een mooie kleur nagels is altijd leuk maar vergeet niet dat uw nagels ook een belangrijk onderdeel van uw lichaam zijn. Net als alle andere lichaamsdelen hebben ook uw nagels een functie. Ze beschermen namelijk de zenuwuiteinden en gevoelige huid van uw vingers en tenen en voorkomen de vorming van eelt. Daarom is het belangrijk dat uw nagels de aandacht en verzorging krijgen die ze verdienen!

Babyboom

Pedicure

Een cosmetische pedicure is de perfecte manier om je voeten en teennagels te verwennen. Voor zachte, gladde en gezonde voeten en natuurlijk verzorgde teennagels kunt u ook bij ons terecht.

Babyboom

Wimperextensions

Ook zijn we experts op het gebied van wimperextensions. Wimperextensions zijn kunstwimpers die één voor één op je eigen wimperhaartjes worden aangebracht. Voor een volle de complete look met mooie, volle en gekrulde wimpers kan je ook bij ons terecht.

Babyboom

Wenkbrauwen

We doen ook uw wenkbrauwen en kunnen ze laten epileren. Een erg nauwkeurige manier, omdat je met een pincet ieder haartje stuk voor stuk weg kunt halen. Wil je je wenkbrauwen bij een salon laten epileren? Kom gerust langs