Home

Wil jij je Nagels, wimpers of voeten laten doen. Kom dan gezellig langs voor een verwen beurt. Wij zijn gespecialiseerd en hebben al enkele jaren ervaring en niks is ons te gek. Mocht u willen weten wat de mogelijk heden zijn, bel ons gerust op of komt langs. Tot snel!

About us

Wij zitten in Hoorn gevestigd op de Breed 29. Wij werken ook zonder afspraak maar wilt u zeker van een plek zijn neem dan contact met ons op. Onze specialisten werken al jaren in de Nails en zijn professioneel opgeleid. U krijgt bij ons ook garantie van een week op uw sets. Kijk rond op onze website of komt langs! We heten u van harte welkom en wellicht tot snel!

Onze klanten

Wat zeggen onze klanten over ons

Linda Meijers

Ze werken erg netjes en ben altijd blij met het resultaat.

Sandra Boekeler

Ik heb wel meerdere nagelstudio in hoorn geprobeerd maar deze komen er met alles erboven uit. Super aardige mensen! Dankjewel!!

Jena van Boer

Ik kom hier maandelijks om voor een manicure en pedicure, puur verwennerij en echt een aanrader.

Cindy Michielsen - de Vries

Houden zich aan de afspraken en erg gezellige mensen die graag met je praten. Mooie winkel en wat ze doen is erg mooi. Mijn plek in hoorn, tot snel!

Annelies Baarden

Ze staan altijd klaar voor met een kopje thee en gezellige babbel, ik kom hier altijd voor mijn Solar set. Betaalbaar en goed!